Du är här:

Våra varumärken

Nordic Sugar

Nordic Sugar är den ledande sockerleverantören på den nordeuropeiska marknaden och en del av Nordzuckerkoncernen.

Nordic Sugar har i mer än 100 år tillverkat socker till den nordeuropeiska marknaden. Våra produkter används inom alla grenar av livsmedelsindustrin och många av våra speciallösningar utvecklar vi i nära samarbete med våra kunder.

Dansukker

Sedan 2000 har Nordic Sugars konsumentprodukter sålts i Skandinavien och de baltiska länderna under ett och samma märke – Dansukker. Dansukker står för hög kvalitet och ett brett sortiment.

Läs mer om Dansukker
Gå in på vår konsumentwebbplats: www.dansukker.se

Siucra

I över 85 år har Siúcra försett den irländska marknaden med en av huvudingredienserna i matlagning och bakning av alla de slag. Vi strävar ständigt efter att förstå våra kunder och deras behov och sätter en stolthet i att tillhandahålla ett sortiment med kvalitetsprodukter som är anpassat efter deras behov. Vi har ett brett utbud av sockerprodukter och vår ambition är att inspirera kunderna med våra recept. 

Gå in på vår konsumentwebbplats: www.siucra.ie

McKinney’s

McKinney’s har försett den nordirländska marknaden med kvalitetssocker i årtionden. Vi strävar ständigt efter att förstå våra kunder och deras behov och sätter en stolthet i att tillhandahålla ett sortiment med kvalitetsprodukter som är anpassat efter deras behov. Vi har ett brett utbud av sockerprodukter och vår ambition är att inspirera kunderna med våra recept.

Gå in på vår konsumentwebbplats: www.mckinneys.co.uk

Castle

Castle är ett lågprismärke med kvalitet som finns på den irländska grossistmarknaden.  I sortimentet ingår både granulerat socker i 1-kilospåse och portionspåsar med vitt granulerat socker.  Märket blir allt mer populärt bland kunder som inte vill göra avkall på kvaliteten.

Gå in på vår konsumentwebbplats: ww.nordzuckerireland.ie

 

 

Panevezio Plius

Varumärket Panevėžio Plius garanterar att sockret produceras av sockerbetor som odlas i Litauen. Det är ett välkänt sockermärke som är associerat med hög kvalitet och lokala traditioner. Även om sockerproduktionen har flyttats från Panevėžys till Kėdainiai har den gamla varumärkesdesignen och de traditionella tillverkningsmetoderna behållits.

Dansukker Jelgavas cukurs

Dansukker Jelgavas Cukurs är ett speciellt vitt socker med stora kristaller som tillverkas av 100 % sockerbeta. Kristallernas storlek är traditionellt uppskattade och efterfrågade i Lettland. Förändringar efter en sockerreform inom EU gjorde att sockerproduktionen i Lettland försvann helt. Efter det blev ”Jelgavas Cukurs” en del i Dansukkers utbud. Nu tillhandahålls det som ett lokalt favoritmärke. Det tillverkas med hänsyn till både letternas traditionella värderingar och dess unika smak och struktur.

SweetFamily

SweetFamily erbjuder ett omfattande produktsortiment till konsumenter och livsmedelsindustrin på dess huvudmarknader i Tyskland,, Polen, Slovakien och andra europeiska lander.

Läs mer om SweetFamily

HP-Massa®

Pressad betmassa säljs under namnet HP-Pulp i Danmark och HP-Massa i Sverige.
HP-Massa är en foderprodukt från vår sockerproduktion som är utmärkt för t.ex. mjölkkor.

Läs mer om HP-Massa

Pulpetter®

Pulpetter är varumärkena i Danmark för pellets av betmassa. Pulpetter är pellets utan melass till nötkreatursfoder men även för får och hästar.

Läs mer om Pulpetter

Kosetter®

Kosetter är varumärkena i Danmark för pellets av betmassa med melass. Användes som foder till nötkreatur men även till får och hästar.

Läs mer om Kosetter

Bifor ® and Ambrosia®

Bifor och Ambrosia är varumärkena för våra färdiga sockerlösningar för vinterutfodring av bin. Bifor och Ambrosia är baserat på invertsocker och innehåller 73 respektive 75 % socker. 


Läs mer om Bifor

Läs mer om Ambrosia

Betfor®

Betfor är varumärket i Sverige för torkad betmassa. Betfor innehåller melass och Fiber-Betfor innehåller inte melass. Som pellets används det för nötkreatur och får och som snitsel är det ett mycket uppskattat hästfoder. Betfor är unikt på grund av sitt höga fiberinnehåll med både hög och snabb smältbarhet.

Läs mer om Betfor

Fipec®

Fipec är en foderprodukt med kostfiber som framställs av sockerbetsmassa.
Fipec håller livsmedelskvalitet och mals och är därför enkelt att blanda in i djurfoder. 

Läs mer om Fipec