Du är här:

Chefs Club, Lettland

Chefs Club är en privat, ideell organisation som representerar lettiska kockar på internationell nivå genom att ordna det lettiska kocklandslagets deltagande i internationella tävlingar, fungera som en professionell organisation för alla som arbetar med matlagning som yrke i Lettland och ge sina medlemmar möjlighet att träffas och utbyta information för att förbättra sina egna kvalifikationer och kunskaper.

Dansukker har samarbetat med Chefs Club sedan organisationen bildades 2004. Genom att sponsra olika regionala tävlingar, nationella kocktävlingar, seminarier, mästarklasser och många andra aktiviteter har vi spridit kunskap om Dansukkers produkter till matlagningsproffs på alla nivåer. Samarbetet med den här organisationen samt direkt kommunikation med dess medlemmar, som alla är experter på högsta nivå, har lett till dussintals nya recept med Dansukker-produkter, samt muntlig marknadsföring.

Under många år har vi märkt en rad av våra produkter med ”Chefs Club rekommenderar”, vilket har gett dem ett lokalt mervärde. Varje år är Dansukker en av huvudsponsorerna till den nationella ”Årets kock”-tävlingen. Ömsesidiga fördelar är en god grogrund för framtida samarbeten och nya typer av aktiviteter.