Du är här:

När du söker jobb hos oss

Har du blivit frestad av ett jobb hos Nordic Sugar får du här några tips.

Innan du ansöker

Läs om vårt företag här på webbplatsen, så att du får veta lite mer om vem vi är. Söker du ett annonserat jobb gör du klokt i att utnyttja möjligheten att ringa och prata med den kontaktperson som står angiven i annonsen. Fundera också på vilka förväntningar du har på ett jobb i Nordic Sugar, så att vi får en bra dialog vid ett eventuellt samtal.

Ansök

Vi värdesätter att få kortfattade, motiverade ansökningar med ett överskådligt CV. Vill du registrera din profil på vår karriärsida – och det är du mycket välkommen till – är det viktigt att ange var du är intresserad av att arbeta eftersom Nordic Sugar har fabriker och kontor på många olika platser. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på annat sätt än via vårt rekryteringssystem.

Den vidare processen

Du kommer att få ett automatgenererat mail när vi mottagit din ansökan. När vi gått igenom alla ansökningar på ett annonserat jobb, kallar vi de utvalda kandidaterna till intervju. Var uppmärksam på att denna process kan ta lite tid. När tjänsten är tillsatt meddelar vi detta till alla som sökt tjänsten.

Gå till vår Karriärsida