Du är här:

Stevia, PureCircle Alpha

PureCircle Alpha är en kombination av utvalda steviolglykosider som finns naturligt i växten Stevia Rebaudiana Bertoni. Smakprofilen är optimerad för att livsmedels- och dryckesproducenter ska ha tillgång till ett steviabaserat sötningsmedel för produkter helt utan tillsatt socker eller med ett reducerat kaloriinnehåll på 50 % eller mer. PureCircle Alpha är 250–350 gånger sötare än socker, beroende på dosering och produktvariant.

Stevia, Steviol Glycosider 95

Steviol Glycosider 95, eller SG 95, är en blandning av steviolglykosider som finns naturligt i växten Stevia Rebaudiana Bertoni. SG 95 är i extraherad och ren form ungefär 200 gånger sötare än socker och helt utan kalorier. SG 95 är idealisk att kombinera med socker i livsmedels- och dryckesprodukter med reducerat kaloriinnehåll.

Stevia, Rebaudioside A 97

Rebaudioside A finns naturligt i växten Stevia Rebaudiana Bertoni och är i extraherad och ren form ungefär 300 gånger sötare än socker. Det har en naturlig söt smak som liknar socker och innehåller inga kalorier. Rebaudioside A 97 ger livsmedels- och dryckesproducenter möjlighet att tillverka produkter med reducerat kaloriinnehåll.

Mere information om Stevia:

Mere information om Stevia: