Du är här:

Rörsocker

Kristalliserad sackaros i kvaliteten EU2. 

Demerarasocker, Fairtrade

Rörsockerprodukt med stora kristaller, gyllene färg och aromatisk smak. Finns att köpa som Fairtrade socker. Produkten fungerar både som smakgivare och dekorationsprodukt. Demerarasocker används ofta i desserter, bakverk, dressingar, glass och såser.

Ekologiskt Rörsocker, Fairtrade

Ekologiskt Rörsocker Fairtrade från Paraguay används som vanligt vitt strösocker och passar i många olika sammanhang. 

Muscovadosocker

Aromatisk och välsmakande rörsockerprodukt med små kristaller och fuktig konsistens. Mörkt Muscovadosocker har en lakritsliknande smak och används främst i bakverk, glass, desserter, kryddor, såser, marinader och dressingar.

Rörsocker, Florsocker

Finmalt socker som består av små partiklar med en tillsats av två procent potatisstärkelse som klumpförebyggande medel. Medelpartikelstorleken är 20 μm. Florsocker används främst i bakverk.

Rörsocker Sirap

En 80-procentig och delvis inverterad lösning som består av sackaros, glukos, fruktos och mineralsalter. Kombinationen av de olika sockerarterna förhindrar kristallisering. Det mycket höga sockerinnehållet garanterar lång hållbarhetstid. Finns i två olika varianter: Ekologisk Gul Rörsocker Sirap och Ekologisk Mörkbrun Rörsocker Sirap. Rörsocker Sirap används främst i bakverk.