Du är här:

Nordic Sugar - både leverantör och affärspartner!

Nordic Sugar är en av Europas ledande sockerproducenter, med ett brett sortiment av produkter för livsmedels- och dryckesindustrin. Förutom att enbart producera och leverera socker är vårt mål att tillhandahålla mervärde i form av service, logistik, teknisk support och assistans vid produktutveckling. Viktiga komponenter i vår kundservice är att dela med oss av vår kunskap och tillhandahålla teknisk och utvecklingsrelaterad support. Dessutom övervakar vi varenda steg i värdekedjan, från producenter till leverantörer, för att säkerställa att våra kunder alltid kan känna sig säkra – oavsett om det handlar om livsmedelshygien, etiska villkor för arbetare i utvecklingsländer eller omtanke om miljön.

Förnyat sirapssortiment

Sirapssortimentet förnyas i samband med att Nordic Sugar samlar den svenska sockerproduktionen till en anläggning. Produkterna håller samma höga kvalitet och det finns naturliga ersättare till de få produkter som tas bort. Övergången sker under 2020. 

Läs mer om detta i broschyren Förnyat sirapssortiment

Du finner fler detaljer här,  Detailed information with article numbers, packaging etc. >>

Se vår produktutvecklare Jonas Håkansson kommentera övergången till nya sirapssortimentet >>

Recept med nordiskt fokus

Vi samarbetar med både konditor- och bagarlandslagen i Sverige och Danmark och de utvecklar spännande recept speciellt till oss.

Recepten väcker nordiska smakminnen till liv och inspirerar till nytänkande. Vårt eget provbageri har också bidragit med flera recept på kakor och bröd.
Till vår Receptsida >>

Nyhetsbrev

Sweetmail för våra industrikunder informerar om nya produkter, produktutveckling, kundattitydundersökningar, näringsinformation, sockrets funktionella egenskaper, trender och debatten i media. Nyhetsbrevet skickas ut tre gånger per år.

> Prenumerera på vårt industry nyhetsbrev

Säkert socker

Kraven på livsmedelssäkerhet växer för varje år. För Nordic Sugar är det en självklarhet att kunder och myndigheter ska kunna lita på de levererade produkterna. Vi har en unik möjlighet att uppfylla detta eftersom vi arbetar med hela värdekedjan – från sådd, odling och skörd till transport av sockerbetor, sockerproduktion, lagring, emballering och leverans till kund.

Läs foldern säkert socker 

NYHETSBREV