Du är här:

Nordic Sugar - både leverantör och affärspartner!

Nordic Sugar är en av Europas ledande sockerproducenter, med ett brett sortiment av produkter för livsmedels- och dryckesindustrin. Förutom att enbart producera och leverera socker är vårt mål att tillhandahålla mervärde i form av service, logistik, teknisk support och assistans vid produktutveckling. Viktiga komponenter i vår kundservice är att dela med oss av vår kunskap och tillhandahålla teknisk och utvecklingsrelaterad support. Dessutom övervakar vi varenda steg i värdekedjan, från producenter till leverantörer, för att säkerställa att våra kunder alltid kan känna sig säkra – oavsett om det handlar om livsmedelshygien, etiska villkor för arbetare i utvecklingsländer eller omtanke om miljön.

Från ljust till mörkt - sirap i bröd

Inspireras av vår nya broschyr "Från ljust till mörkt - sirap i bröd" med 10 goda brödrecept med sirap. Recepten är både klassiska och nyskapade och är framtagna av vårt eget utvecklingsbageri.
Ladda ner broschyren här

Recept med nordiskt fokus

Vi samarbetar med både konditor- och bagarlandslagen i Sverige och Danmark och de utvecklar spännande recept speciellt till oss.

Recepten väcker nordiska smakminnen till liv och inspirerar till nytänkande. Vårt eget provbageri har också bidragit med flera recept på kakor och bröd.
Till vår Receptsida >>

Nyhetsbrev

Sweetmail för våra industrikunder informerar om nya produkter, produktutveckling, kundattitydundersökningar, näringsinformation, sockrets funktionella egenskaper, trender och debatten i media. Nyhetsbrevet skickas ut tre gånger per år.

> Prenumerera på vårt industry nyhetsbrev

Användingsområden

Här kan du läsa om vilka tjänster, produkter och kunskaper som Nordic Sugar erbjuder olika branscher. Genom att utveckla specialprodukter som uppfyller kundernas specifika behov och förenklar deras produktionsprocesser, bidrar vi i slutändan till att våra kunder kan sälja produkter med högre kvalitet, och bli mer lönsamma. Vi levererar också ekologiska och rättvisemärkta produkter.

Stevia - sötma med färre kalorier

Sötningsmedlet stevia är en stark kandidat på söt smak med färre kalorier - ensamt och i blandning med socker. Stevia är ett naturligt sötningsmedel, som är upp till 300 gånger sötare än socker och helt utan kalorier.

Läs mer 

Säkert socker

Kraven på livsmedelssäkerhet växer för varje år. För Nordic Sugar är det en självklarhet att kunder och myndigheter ska kunna lita på de levererade produkterna. Vi har en unik möjlighet att uppfylla detta eftersom vi arbetar med hela värdekedjan – från sådd, odling och skörd till transport av sockerbetor, sockerproduktion, lagring, emballering och leverans till kund.

Läs foldern säkert socker 

NYHETSBREV