Du är här:

Syltsocker & Gelésocker

Vårt sortiment av convenience produkter gör det enklare att vara kreativ i köket med mindre förberedelsetid. Med hjälp av Syltsocker och Gelésocker Multi kan du lätt göra din egen sylt, marmelad, gelé eller en läcker pannacotta på bara några minuter. 

Syltsocker, 1 kg

Art nr: 11247
Antal/bricka: 10 × 1 kg

Med hjälp av Syltsocker görs sylt eller marmelad på några minuter. I paketet som innehåller 1 kg finns allt man behöver för ett lyckat syltkok; Socker, äpplepektin, citronsyra och natriumbensoat. Det enda man behöver tillsätta är bär och ev lite vatten. Man kan använda både färska och frysta bär. 

Syltsocker 1+3, 330 g

Art nr: 47110
Antal/bricka: 9 × 330 g

Nu finns ett alternativ för dem som vill ha en sylt eller marmelad med mindre socker. Syltsocker 1+3 fungerar som vanligt syltsocker med bra konsistens och hållbarhet på sylten. 

Gelésocker, 370 g

Art nr: 47131
Antal/bricka: 7 × 370 g

Frukttårta med gelé, mousse, pannacotta och pudding – nu kan man snabbt och lätt göra det hela själv. Gelésocker Multi innehåller vegetabiliskt geleringsmedel och kan användas till en lång rad gelade desserter i stället för gelatin. Gelésockret ger en bra konsistens ihop med både vatten, fruktjuicer och mjölkprodukter – enkel och bekväm att använda! 

Ekologiskt Syltsocker 500 g

Antal pakn/salgskolli: 14 x 500g

Ekologiskt Syltsocker används på samma sätt som vanligt Syltsocker. Hemgjord sylt på bara några minuter - enkelt, snabbt och bekvämt!


Innehåller inte konserveringsmedel. Var noga med att använda felfria bär och väl rengjorda burkar. Förvara sylten i kylskåp.